Campania de strângere de fonduri pentru construcţia centrului de zi pentru copii continuă

Campania de strângere de fonduri pentru construcţia centrului de zi pentru copii continuă

Campania de strângere de fonduri pentru construcţia centrului de zi pentru copii, iniţiată sâmbătă, 1 iunie, nu s-a încheiat. Cei care doresc să contribuie la ridicarea acestui centru pot face în continuare donaţii în urnele aflate în punctul de colectare amenajat la sediul Primăriei, precum şi în contul RO14BTRL01901205W86326XX, deschis la Banca Transilvania, sucursala Giurgiu.

Sâmbătă, 1 iunie, prima cărămidă a fost cumpărată la prima oră a dimineţii de către primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, de la cortul din centrul oraşului, exemplul edilului fiind urmat de mulţi cetăţeni, printre care şi reprezentanţii Consiliului Local al Seniorilor Giurgiu sau ai Clubului Inner Wheel Danubius Giurgiu, partener în acest proiect.

După slujba de sfinţire a locului unde se va înălţa centrul de zi pentru copii, edilul Nicolae Barbu a tăiat panglica inaugurală şi a zidit prima cărămidă, exprimându-şi speranţa ca anul viitor, tot pe 1 Iunie, întreaga lucrare să fie gata şi centrul să devină funcţional.

Şi vedetele Antena 3 şi Observator au fost prezente la Giurgiu. Andreea Berecleanu, Anca Rusu, Octavia Geamănu, Mircea Badea, Mihai Gâdea, Anamaria Stancu, Geanina Ilies, Olivia Paunescu, Vali Butnaru, Adrian Ursu şi alte vedete, alături de sutele de voluntari, au donat un leu pentru fiecare cărămidă, s-au semnat şi apoi, înarmaţi cu mistrii, au participat la zidirea centrului.

Ultima modificare: 03.06.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul “Marşul Bucuriei” a deschis seria manifestărilor dedicate Zilei Internaţionale a Copilului

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.